| Shkola Poznatih Dobrodoshli u Shkolu Poznatih!!! Reguj te se i budite redovni!!! Molim vas!!! |
|
| Beskrajna prica | |
|
+12LEA Ivan Iv@ l_@_n_@ H@RY Selena Sladja Andja *Paris Hilton* Demi Lovato:) ~Mary~Kate~Olsen~ Nathalia Ramos 16 posters | |
Аутор | Порука |
---|
Demi Lovato:) Admin
Број порука : 1984 Age : 28 Location : Uz Demi u LA!!! Novac : 6 000$ Registration date : 09.07.2008
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 13, 2009 11:39 am | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan.... | |
| | | Iv@ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 1030 Novac : 735$ Registration date : 11.06.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 13, 2009 1:04 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam.... | |
| | | Ivan Postajesh prava faca
Број порука : 215 Novac : 1135$ Registration date : 14.06.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sun Jun 14, 2009 7:24 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali...... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Mon Jun 15, 2009 2:09 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao...... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Wed Jun 17, 2009 1:28 pm | |
| ednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se............ | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Wed Jun 17, 2009 3:39 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio ....... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Wed Jun 17, 2009 11:02 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio rekla sam da cu doci kod njega............................ | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 12:06 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto....... | |
| | | LEA Svi su odlepili za tobom
Број порука : 359 Novac : 323$ Registration date : 10.06.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 12:07 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je......... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 12:24 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on ........ | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 12:25 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ | |
| | | e_m_m_a Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 772 Novac : 374$ Registration date : 27.04.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 12:53 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Thu Jun 18, 2009 2:41 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo..................................... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Fri Jun 19, 2009 11:43 am | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli | |
| | | e_m_m_a Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 772 Novac : 374$ Registration date : 27.04.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Fri Jun 19, 2009 12:23 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Fri Jun 19, 2009 1:09 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Ja sam plakala po cijele dane.... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 2:27 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam......... | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 4:59 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i..... | |
| | | m_!_@ Admin
Број порука : 1569 Age : 30 Location : in elite way school Novac : 12185$ Registration date : 06.02.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 6:54 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 7:04 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet | |
| | | m_!_@ Admin
Број порука : 1569 Age : 30 Location : in elite way school Novac : 12185$ Registration date : 06.02.2009
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 7:05 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet da bih mogla | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 7:08 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet da bih mogla _________________ da odem do | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 8:09 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet da bih mogla _________________ da odem do njega i da mu opalim samarcinu....... | |
| | | m_!_@ Admin
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 10:42 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet da bih mogla _________________ da odem do njega i da mu opalim samarcinu.......Kad | |
| Наслов: Re: Beskrajna prica Sat Jun 20, 2009 10:43 pm | |
| Jednog dana ja sam pala sa kruske i desilo se nesto magicno,nesto divno,ugledala sam nekog divnog majmuna bio je tako lep i odlucila sam da ga povedem kuci.Kad smo stigli ne znam zasto ja sam ga poljubila i rekla mu volim te majmuncicu i onda sam rekla oh boze opet umisljam da si ti......ali nisam umisljala.Bio si stvaran i znala sam da ce te taj poljubac pretvoriti u zabu, tako da sam ponovo poljubila malog majmuncica......i pretvorio se u jednog prelepog plavog momka, majmun je bio zbunjen ali svatio je da je to ipak on pa je onda on......i onda me je poljubio bila sam tako sretna jer me je poljubio najljepsi covjek koji je bio majmun i VISE SE NECE POJAVLJIVATI KAO MAJMUN u svom zivotu vec kao covjek koji je osvojio moje srce. Zvao se Milosh i imao je nepunih 17 godina, a rekao mi je da ga je vila pretvorila u majmuna i da sad moze da se vrati kuci, ali da ce doci opet kod mene kad god ja pozelim. Na rastanku me poljubio kao niko do sad i znala sam......da se nece zavrshiti na ovom poljupcu. Nakon sat vremena kad je otisao....uzela sam dnevnik i pochela da opisujem ovaj neobichan dan. Stalno sam mislila na njega i nakon nekoliko dana ja sam ga nazvala na telefon ali on se nije javljao onda sam ga jos jednom nazvala i on se javio , ali on je odbio. Pitala sam ga zasto je odbio, a on je........ _________________ rekao da ne zeli da me vidi ni sama ne znam zashto on nije htjeo zato sto misli _________________ da sam ja jedno govne shmrc shmrc. Sad Ja sam plakala po cijele dane.... _________________ Nisam httjela izlaziti i onda mi je _________________ palo na pamet da bih mogla _________________ da odem do njega i da mu opalim samarcinu.......Kad odjednom cujem da neko kuca na vrata..... | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Beskrajna prica | |
| |
| | | | Beskrajna prica | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|