| "Nismo Vishe Klinke" | |
|
+6~Mary~Kate~Olsen~ Emma Watson *Paris Hilton* Perronita Chicita Leighton Meester Demi Lovato:) 10 posters |
Аутор | Порука |
---|
Demi Lovato:) Admin
Број порука : 1984 Age : 28 Location : Uz Demi u LA!!! Novac : 6 000$ Registration date : 09.07.2008
| Наслов: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:19 pm | |
| Ovo je extra film u kome je glavna glumica Britney Spears! Da li ste ga gledali?? Kako vam se chini??? Meni je EXTRA!!! pogotovo shto ja i moja BF mashtamo da kad zavrshimo fakultete (u nekoj dalekoj buducnosti) putujemo svetom!! xexe ludo zar ne??? | |
|
| |
Број порука : 1984 Age : 28 Location : Uz Demi u LA!!! Novac : 6 000$ Registration date : 09.07.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:23 pm | |
| NISMO VISE KLINKE, 2002. ("Crossroads")
Dreams change. Friends are forever.
Ћanr: Drama / Komedija Trajanje: 94 min
Glavne uloge: Britney Spears, Anson Mount ("City By The Sea", 2002.), Zoe Saldana ("Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", 2003.), Taryng Manning ("8 Mile", 2002.)
Scenario: Shonda Rhimes ("Blossoms And Veils", 1997.) Reћija: Tamra Davis ("Best Men", 1997.)
Tri drugarice se skupljujau i zakopaju kutiju praveći pakt da će je otvoriti u ponoć njihove maturske večeri. U malom gradiću u Dћordћiji u kome ћive, stvari se uskoro menjaju. Jedna je mala mis perfekcije, druga je verena kraljica maturske večeri, a treća prognana trudnica. Na noć maturske večeri, one otvaraju kutiju i u ћaru razgovora, jedna od njih pominje da ide u LA na audiciju za snimanje ploče. Sve zajedno, odlučuju da idu i odlaze. Sa malo para, na putu upoznaju Bena. Kada jedna od njih provali da je on moћda manijakalni ubica, odjednom se sve plaљe od njega. Kada dođu u LA, Lucy (Britney Spears) se zaljubljuje u Bena i uprkos ћeljama svog oca, ostaje u LA-u i odlazi na audiciju. | |
|
| |
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:23 pm | |
| Zanimljivosti: - Kad Lucy priča sa ocem u bolnici, na naslovnoj strani USA Today koji čita čovek u čekaonici moћe se videti Britney Spears. - Na celom projektu nije upotrebljen nijedan proizvod Coca-Cole. Ali se zato forsira Pepsi, npr. Mimi pije Pepsi limenku u hotelskoj sobi nakon pobede na karaokama. - U jednom momentu u filmu, devojke pevaju 'Bye Bye Bye', љto je bio hit grupe 'N Sync. Ovo je bila unutarnja љala koja se odnosila na dobro poznatu romansu između člana 'N Sync Justina Timberlakea i Britney Spears. - Benov auto je Buick Skylark iz 1973. - Dan Aykroyd (Pete) je smislio detaljnu pozadinsku priču svog lika i njegovog ћivota u mornarici. Uradio je čak i mornaričku tetovaћu na ruci (koja se moћe videti dok popravlja auto u garaћi). - Za vreme scene slavlja u hotelskoj sobi u Nju Orleansu, pesma na radiju uz koju igraju devojke je 'Crazy Love', Boomkata AKA Taryn Manning. - Slike u Lucynom medaljonu su u stvari slike Britney Spears kad je bila mala. - Anson Maount je u početku nerado pristao da glumi Bena, ali ga je ohrabrio Robert DeNiro, sa kojim je u to vreme radio na filmu 'City By The Sea' (2002), i za koga se ispostavilo da je veliki oboћavatelj Britney Spears. Oni su odlazili na snimanje filma za vreme pauze 'City By The Sea', prilikom čega je Mount čitao svoju ulogu, a DeNiro Britneynu.
Nominacije: Best Dressed (Britney Spears), Breakthrough Female Performance (Britney Spears), 2002 MTV Movie Awards Most Flatulent Teen-Targeted Movie, Worst Director (Tamra Davis), Worst Original Song (Max Martin, Rami - za pesmu "Overprotected"), Worst Picture, Worst Screen Couple (Britney Spears: "Whatever-His-Name-Was"), Worst Screenplay (Shonda Rhimes), 2003 Razzie Awards
Nagrade: Worst Actress (Britney Spears), Worst Original Song (Max Martin, Rami, Dido - za pesmu "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman"), 2003 Razzie Awards | |
|
| |
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Leighton Meester Admin
Број порука : 937 Age : 29 Novac : 12300$ Registration date : 01.08.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 10:47 pm | |
| Joj meni je ovaj film bio omiljen godinama...Extra je!!! | |
|
| |
Perronita Chicita Aktivni Uchenik
Број порука : 141 Age : 28 Location : NA MSN-U Novac : 305$ Registration date : 13.07.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Aug 25, 2008 11:05 pm | |
| - *Ashley Tisdale* ::
- Joj meni je ovaj film bio omiljen godinama...Extra je!!!
| |
|
| |
*Paris Hilton* Mod
Број порука : 583 Age : 28 Location : na snimanju Novac : 910$ Registration date : 24.08.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Oct 27, 2008 3:25 pm | |
| - Perronita Chicita ::
- *Ashley Tisdale* ::
ja sam ga gledala 20 puta bukwalano i pedobar je | |
|
| |
Emma Watson Admin
Број порука : 695 Age : 28 Novac : 12175$ Registration date : 02.08.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Mon Oct 27, 2008 4:48 pm | |
| - saska-dul-vanessa ::
- Perronita Chicita ::
- *Ashley Tisdale* ::
ja sam ga gledala 20 puta bukwalano i pedobar je | |
|
| |
~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 505 Novac : 211$ Registration date : 22.08.2008
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Sat Nov 15, 2008 10:49 pm | |
| - Demi Lovato:) ::
- Ovo je extra film u kome je glavna glumica Britney Spears! Da li ste ga gledali??
Kako vam se chini??? Meni je EXTRA!!! pogotovo shto ja i moja BF mashtamo da kad zavrshimo fakultete (u nekoj dalekoj buducnosti) putujemo svetom!! xexe ludo zar ne??? e znam pricala si mi o tom snu....xD ludoo,a film sam gledala i EXTRAAAA JE! | |
|
| |
Slavisa Polaznik Shkole Slavnih
Број порука : 41 Age : 32 Novac : 100$ Registration date : 02.02.2009
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Sat Feb 07, 2009 10:38 pm | |
| izvinjavam se ako se neko uvredi, ali film je glup do bola! samo jedan nacin da se promovise Britnin album koji je tada izaso... | |
|
| |
Bella Swan Redovni uchenik
Број порука : 51 Novac : 100$ Registration date : 10.04.2009
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Sun Apr 19, 2009 1:44 am | |
| ^^^^ swako ima swoje mishljenje iskreno meni je owaj film Extraaaaa.....SOOPERR jeee gledala sam ga dawno i sad cu o5 da ga gledam | |
|
| |
^^Gossip Girl^^ Redovni uchenik
Број порука : 55 Age : 28 Location : Hollywood Novac : 100$ Registration date : 11.04.2009
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Sun May 03, 2009 12:28 am | |
| | |
|
| |
Iv@ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 1030 Novac : 735$ Registration date : 11.06.2009
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" Sat Jun 27, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: "Nismo Vishe Klinke" | |