| Shkola Poznatih Dobrodoshli u Shkolu Poznatih!!! Reguj te se i budite redovni!!! Molim vas!!! |
|
| Lexicon | |
|
+8~_Sanja_~ _LaLi_ Emma Watson *Paris Hilton* Leighton Meester Nathalia Ramos ~Mary~Kate~Olsen~ Demi Lovato:) 12 posters | Аутор | Порука |
---|
Demi Lovato:) Admin
Број порука : 1984 Age : 28 Location : Uz Demi u LA!!! Novac : 6 000$ Registration date : 09.07.2008
| Наслов: Lexicon Fri Nov 21, 2008 6:51 pm | |
| Upishite se u forumski lexicon IME I PREZIME: NADIMAK: DATUM I MESTO RODJENJA: HOROSKOP: BRACA/SESTRE: ZASHTO VOLISH SHKOLU: ZASHTO NEVOLISH SHKOLU: DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU: SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE: NJABOLJI DRUG NAJBOLJA DRUGARICA DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM OM PEVACH OM PEVACHICA OM GRUPA OM PESMA OM GLUMAC OM GLUMICA OM KNJIGA OM SPORT OM BOJA OM PREDMET OM ZIVOTINJA OM CHASOPIS OM JELO I PICE BOJA KOSE BOJA OCHIJU U SLOBODNO VREME JA.... DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC.... MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE...... | |
| | | ~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 505 Novac : 211$ Registration date : 22.08.2008
| Наслов: Re: Lexicon Fri Nov 21, 2008 6:58 pm | |
|
Последњи изменио ~Mary~Kate~Olsen~ дана Tue Jul 28, 2009 4:13 pm. измењено укупно 1 пута | |
| | | Nathalia Ramos Mod
Број порука : 499 Age : 29 Location : Somewere Novac : 1066$ Registration date : 29.08.2008
| Наслов: Re: Lexicon Fri Nov 21, 2008 8:35 pm | |
| IME I PREZIME:Berina Imamovic NADIMAK:Bera,Beca DATUM I MESTO RODJENJA:16.03.1995 porodiliste Visoko HOROSKOP:Riba BRACA/SESTRE:NE'a seee Imam moju raju ZASHTO VOLISH SHKOLU:Zbog raje ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:Zbog ucenja...fkt DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU:Da SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU:Jel me levate il je to istina SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:On (L) NJABOLJI DRUG:Seman,Sarac,Chosa,Chusta,BApo,Kuna NAJBOLJA DRUGARICA:Mimi,Fata,Mercica,JAsmina,Hana... DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:Vise/manje OM PEVACH:JImi Blue OM PEVACHICA:Brit,Avril,Cami,Miley OM GRUPA:PCD,You 2,Beatlesi OM PESMA:Baby one more time..... OM GLUMAC:Mustafa Nadarevic OM GLUMICA:Sestre Olsen,NIcole Kidman OM KNJIGA:Sve od Djordjije Niklson OM SPORT:kOsarka,Rukomet OM BOJA:Crna,Zuta OM PREDMET:hm....Istorija,geos OM ZIVOTINJA.Tigrovi <3 OM CHASOPIS: OK OM JELO I PICE.pizza,lazanje,coca-cola BOJA KOSE.Smeda s pinky pramenovima BOJA OCHIJU: Smedo-zelena U SLOBODNO VREME JA....:Sam na Netu DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....Unistila bi skolu MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO: Gdje god je on i ja bi tamo... VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE......: Camila Bordonaba | |
| | | Leighton Meester Admin
Број порука : 937 Age : 29 Novac : 12300$ Registration date : 01.08.2008
| Наслов: Re: Lexicon Fri Nov 21, 2008 11:39 pm | |
| IME I PREZIME:Ana Gajic NADIMAK:Anci,Ash,Asholino DATUM I MESTO RODJENJA:4.11.1995. u Baricu HOROSKOP:Sxkorpija BRACA/SESTRE:Brat ZASHTO VOLISH SHKOLU:ko kaze da je volim pa samo zbog drusxtva xD ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:Zato sxto je sxkola s*anje DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU:trenutno ne SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU:istorija....to treba bubati napamet jbt SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:internet NJABOLJI DRUG:Vlada NAJBOLJA DRUGARICA:Sara,Stasxa i Natasxa DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:poprilicno OM PEVACH:/ OM PEVACHICA:Ash OM GRUPA:/ OM PESMA:ima ix punooooooo OM GLUMAC:/ OM GLUMICA:Ash OM KNJIGA:Melem za tinejdzersku dusxu OM SPORT:tenis OM BOJA:plava OM PREDMET:/ OM ZIVOTINJA:macka OM CHASOPIS:Bravo Girl OM JELO I PICE:nznm BOJA KOSE:Smedja BOJA OCHIJU:Plava U SLOBODNO VREME JA....sam na netu DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....dosta toga bix uradila MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO:Panama VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE......Ashley Tisdale | |
| | | *Paris Hilton* Mod
Број порука : 583 Age : 28 Location : na snimanju Novac : 910$ Registration date : 24.08.2008
| Наслов: Re: Lexicon Fri Nov 21, 2008 11:57 pm | |
| IME I PREZIME:Aleksandra Nikolic NADIMAK:Sashka,Alex,Seka.... DATUM I MESTO RODJENJA:23.02.1996 HOROSKOP:RiBA BRACA/SESTRE:Brat ZASHTO VOLISH SHKOLU:Zato sto sam upoznala dobro drustwo ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:Zato sto je to j*b*n* s*a*nj* DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU:Nrawno SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU:Geografija SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:moja simpatija NJABOLJI DRUG:Miljan,Gorcin,Laci..... NAJBOLJA DRUGARICA:Selena,Marina,Aneta...... DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:Pa da OM PEVACH:neznam OM PEVACHICA:Ash,Vann,Miley,Brit...... OM GRUPA:Rbd OM PESMA:Ima ih puno OM GLUMAC:Zac Efron OM GLUMICA:Ash..... OM KNJIGA:Tea Stilton swe OM SPORT:ODBOJKA OM BOJA: ROZAOM PREDMET:////OM ZIVOTINJA:Maca OM CHASOPIS:Bravo,OK....... OM JELO I PICE:Pizza,Pomfrit,Meso........ BOJA KOSE:Brao BOJA OCHIJU:braon U SLOBODNO VREME JA....igram komp narawno i igram odbojku DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....sebe bi prbacila u Ashleyin ziwot MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO:Nkeo pusto ostrwo sa Ash,Brit,Mile,Vann...... VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE......ASH | |
| | | Demi Lovato:) Admin
Број порука : 1984 Age : 28 Location : Uz Demi u LA!!! Novac : 6 000$ Registration date : 09.07.2008
| Наслов: Re: Lexicon Sat Nov 22, 2008 8:15 pm | |
| IME I PREZIME: Brnka Vukovic NADIMAK:Branchica DATUM I MESTO RODJENJA: 21.01.1996 HOROSKOP:Vodolija BRACA/SESTRE:sestra Una ZASHTO VOLISH SHKOLU: Zbog zabave...... ZASHTO NEVOLISH SHKOLU: Zbog chasova....... DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU: Da..... SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU: Kreteni i dziberi razne vrste SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE: Muzika....... NJABOLJI DRUG: Boban i Marko NAJBOLJA DRUGARICA: Miljana i Maja DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:Da..... OM PEVACH: Enrique Iglesias i Sasha kovachevic OM PEVACHICA: Demi Lovato and Britney OM GRUPA:RBD,Neverne Bebe,Jonas Brothers. OM PESMA:Dos Enamorados...... OM GLUMAC:Zac Efron. OM GLUMICA:Vanessa Hudgens i Katarina Radivojevic OM KNJIGA:Ispovesti Dzordzije Nikolson OM SPORT:Tennis i Rukomet OM BOJA:Crna i Crvena OM PREDMET:Fizika i Engleski OM ZIVOTINJA:Psi i delfin OM CHASOPIS:OK! OM JELO I PICE:Lazanje i chaj BOJA KOSE:Braon BOJA OCHIJU:Braon U SLOBODNO VREME JA....pishem i chitam DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....uchinali bih da nema siromashtva MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO........London VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE...... Chlanovi RBD-a | |
| | | Emma Watson Admin
Број порука : 695 Age : 28 Novac : 12175$ Registration date : 02.08.2008
| Наслов: Re: Lexicon Sat Nov 22, 2008 10:30 pm | |
| IME I PREZIME: Lola Stojanovitj NADIMAK: Lolchy, Lolita, novi Nessa(kazu mi da lichim na Nessu sa novom frizurom ) DATUM I MESTO RODJENJA: 4.07.1996. Nissx HOROSKOP: Law grrrrrrr BRACA/SESTRE: brat Stefan ZASHTO VOLISH SHKOLU: zbog drusxtva i zabave ZASHTO NEVOLISH SHKOLU: glupi chasovi DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU: Nope SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU: engleski SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE: net NJABOLJI DRUG: Mixa, Chupko( , to mu je novi nadimak) Sasha i Strahinja NAJBOLJA DRUGARICA: Marija, Nina, Tea i Miljana DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM: aham OM PEVACH:/ OM PEVACHICA:Nessa, Ash i Brit OM GRUPA: / OM PESMA:trebajte mi dva dana da napishem swee OM GLUMAC:/ OM GLUMICA:Ash, Nessa OM KNJIGA: nznm... ima ih milioon OM SPORT:tenis OM BOJA:bela, ljubicxanstvena, crvenaa OM PREDMET:Srpski i Fizika( i muzicxko, ali mrrrrrzzzziiimm nastavnicu) OM ZIVOTINJA: maca OM CHASOPIS: Bravo i Bravo girl OM JELO I PICE: Shta je to??? Ja nikada ne jedem XD BOJA KOSE: Tmano smedja BOJA OCHIJU: Kestenjasta U SLOBODNO VREME JA.... radim svasxta nesxto DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC.... eh, da ga imam...uradila bix swasxtaaa MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA: Paris VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE...... Jaaaaaaaaaaaa... Sxalim see, nemam idola | |
| | | _LaLi_ Polaznik Shkole Slavnih
Број порука : 3 Novac : 100$ Registration date : 01.12.2008
| Наслов: Re: Lexicon Mon Dec 01, 2008 8:35 pm | |
| IME I PREZIME:Elena D. NADIMAK:Eli, Elen4e, Eci DATUM I MESTO RODJENJA: 02:05:1996 Kocani, Makedonija HOROSKOP: Bik BRACA/SESTRE: Brat Filip ZASHTO VOLISH SHKOLU:Zbog simpe i drustvo ZASHTO NEVOLISH SHKOLU: Kontrolne, nastavnike.. DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU Simpa SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU: Matematika SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE: Simpa NJABOLJI DRUG Bazo, Slavko, Metodij, Lazar.. NAJBOLJA DRUGARICA Titi, Tijana, Elena, Kiki, Stefi, Angela Stefani DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM Neee OM PEVACH Benja Zac Pitt OM PEVACHICA Nessa Lali Euge Cami Lu Natasa Ana Slavica OM GRUPA Erreway OM PESMA Ima ih puno.. OM GLUMAC Pitt Zac y Benja OM GLUMICA Euge Nessa Lali Cami y Luli OM KNJIGA Pipi dolgiot corap OM SPORT Fudbal OM BOJA Narandzasta OM PREDMET Makedonski Srpski OM ZIVOTINJA Pas OM CHASOPIS Nas svet y TV Novele OM JELO I PICE Cola y pizza BOJA KOSE Smedja BOJA OCHIJU Zelene U SLOBODNO VREME JA.... ucim, pisem domaci DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC.... Otisla bih sa simpu i drustvo na Hawaje MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO Nz.. VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE...... Cami y Lali | |
| | | ~_Sanja_~ Polaznik Shkole Slavnih
Број порука : 17 Novac : 100$ Registration date : 04.12.2008
| Наслов: Re: Lexicon Thu Dec 04, 2008 10:48 pm | |
| IME I PREZIME: Sanja B NADIMAK: / DATUM I MESTO RODJENJA: 19 maj 94 sremska mitrovica HOROSKOP: bik BRACA/SESTRE: Vesna i Bojan ZASHTO VOLISH SHKOLU: Zbog jedne osobe, ne volim skolu, nego je obozavam ZASHTO NEVOLISH SHKOLU: Dosadna je, i svaki dan moram da ucim... X) DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU: Da, simpatiju SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU: Ppppp sve moze SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE: Jedan decak... X) NJABOLJI DRUG: / NAJBOLJA DRUGARICA: / DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM: Onako OM PEVACH: / OM PEVACHICA Rihanna OM GRUPA us5 OM PESMA What I've been looking for OM GLUMAC Zack Efron, Lucas Grabeel, Corbin bleu OM GLUMICA Ashley tusdale, Vanessa Hudgens, Monique Coleman OM KNJIGA Hajduk u BG-u. OM SPORT borilacki sportowi OM BOJA crna OM PREDMET / OM ZIVOTINJA macka OM CHASOPIS Bravo Girl, OK OM JELO I PICE / BOJA KOSE Svetlo smedja BOJA OCHIJU zelene U SLOBODNO VREME JA.... crtam, izlazim.. DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC.... hahaha MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA New York, Peking VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE...... Naravno, ja sam sebi uzor. | |
| | | *Janel Parish* Postajesh prava faca
Број порука : 247 Age : 29 Location : nzm....werowatno u L.A.-u....:D Novac : 680$ Registration date : 20.12.2008
| Наслов: Re: Lexicon Sat Dec 20, 2008 11:32 pm | |
| IME I PREZIME:Marina Trifunowitj NADIMAK:Makitza DATUM I MESTO RODJENJA:8.3.1997. HOROSKOP:Riba BRACA/SESTRE:Dwa mladja brata ZASHTO VOLISH SHKOLU:Zbog drushtwa! ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:Domatji,uchenje,domatji,uchenje....bla bla....maa na chasowima je smorinaa!!! DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU:Imam simpu! SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU:Nishta iz matematike!!! SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:Ljubaw moa wepaa!!!! NJABOLJI DRUG:Pera drugaritza moa.....xaxa......lol NAJBOLJA DRUGARICA:Neda DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:Narawno!!!! OM PEVACH:Sky Wikluh OM PEVACHICA:Dulce Maria OM GRUPA:RBD i HSM OM PESMA:No pares OM GLUMAC:nemam OM GLUMICA:Dulce Maria OM KNJIGA:Nemam OM SPORT:Odbojka i fudbal OM BOJA:Ljubichasta,roze,zuta,crna OM PREDMET:Biologija OM ZIVOTINJA:Pas OM CHASOPIS:Brawo OM JELO I PICE:Pizza,shpagete,piwo,wino,cola BOJA KOSE:Tamno smedja,skoro tzrna! BOJA OCHIJU:Tamno braon,skoro tzrne..... U SLOBODNO VREME JA....sam kod nede! DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....kupila bih sebi swashta!!!! MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO:na Havaje i Filipine! VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE......Dulce Maria,narawno!!! | |
| | | Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: Re: Lexicon Tue Jan 13, 2009 4:46 pm | |
| IME I PREZIME:Rosic Andjelija NADIMAK:andja DATUM I MESTO RODJENJA:13.4.1995 HOROSKOP:Ovan BRACA/SESTRE:Sestra Ivana ZASTO VOLIS SKOLU:zbog drustva ZASTO NE VOLIS SKOLU:zbog svega ostalog DA LI IMAS SIMPATIJU/DECKA/DEVOJKU:simpatiju STA NE MOZE DA TI UDJE U GLAVU:lekcije iz istorije STA NE MOZE DA TI IZADJE IZ GLAVE:ovaj forum NAJBOLJI DRUG:Nikola NAJBOLJA DRUGARICALjiljana: DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:U potpunosti OM PEVAC:Poncho OM PEVACICA:Anahi,Maite,avril i Dulce OM GRUPA:RBD,HSM i Camp rock OM PESMA:No pares,Save me,Why not.... OM GLUMAC:Poncho OM GLUMICA:Dulce Maria OM KNJIGA:Izgubljeno srce jedne tinejdzerke OM SPORT:Celestial OM BOJA:plava OM PREDMET:engleski OM ZIVOTINJ:macka i pas OM CASOPIS:PETICA i bravo OMILJENO JELO I PICE:pizza,spagete,sok od jabuke BOJA KOSE:smedja BOJA OCIJU:zelena U SLOBODNO VREME:idem kod drugarica i posecujem internet DA IMAM CAROBNI STAPIC:dovela bih rbd u moju kucu NA KOJE BIH MESTO OTPUTOVALA:Mexico MOJ IDOL I UZOR U SVEMU JE:Anahi | |
| | | m_!_@ Admin
Број порука : 1569 Age : 30 Location : in elite way school Novac : 12185$ Registration date : 06.02.2009
| Наслов: Re: Lexicon Tue Feb 24, 2009 11:17 pm | |
| Upishite se u forumski lexicon Smile IME I PREZIME:mia NADIMAK:mia DATUM I MESTO RODJENJA:29.09. bl HOROSKOP:vaga BRACA/SESTRE:2 brata i 2 sestre ZASHTO VOLISH SHKOLU:zbog frendova i zbog jednog malog vraga ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:zbog dosadnih casova i glupih ocjena DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DEVOJKU:of course SHTA NEMOZE DA TI UDJE U GLAVU:ma istorija geografija... SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:jedan swatki mali i net naravno NJABOLJI DRUG:filip,nikola,milos,ljubisa,djordje,aco,sasa,......... NAJBOLJA DRUGARICA:ajooooooooj ima ih da bi mogla pisati godinu dana jednostavno svi sa kojima se druzim su mi bf ima i nekih bfff ali ne mogu sad pisati DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:da OM PEVACH:benjamin OM PEVACHICA:cami OM GRUPA:ERREWAY OM PESMA:preety boy,sweet baby.resistire,tiempo,sera por te qiero.... OM GLUMAC:benjamin OM GLUMICA:cami OM KNJIGA:uf pa ne znam bash OM SPORT:ma svi OM BOJA:pink,black,white,... OM PREDMET:vroz OM ZIVOTINJA:zec i medo i tigar OM CHASOPIS:ok!bravo,tv novele,zabavnik,naj,.... OM JELO I PICE:ajooooj BOJA KOSE:smedja BOJA OCHIJU:smedje U SLOBODNO VREME JA....igram odbojku tenis sviram klavir i vilolinu, pjevam ,tracam sa prijateljima,naravno gledam momke,... DA IMAM CHAROBNI SHTAPIC....ja bih uf,...mnogo toga MESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO:buenos aires VASH IDOL I UZOR U SVEMU JE......cami i benja | |
| | | Lili Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 506 Age : 28 Location : Banja Luka Novac : 100$ Registration date : 18.06.2009
| Наслов: Re: Lexicon Tue Jun 30, 2009 10:43 pm | |
| IME I PREZIME:Anja Gavrić NADIMAK:Anjica DATUM I MJESTIO ROĐENJA:06.10.1996. Banja Luka HOROSKOP:Vaga BRAĆA/SESTRE:Sestra Bojana ZASHTO VOLISH SHKOLU:Zbog prijatelja ZASHTO NEVOLISH SHKOLU:Zbog uchenja DA LI IMASH SIMPATIJU/DECHKA/DJEVOJKU:Ne SHTA MOŽE DA TI UĐE U GLAVU:Matematika SHTA TI NE IZLAZI IZ GLAVE:Jedan dječak koji je zaljubljen u mene i net NAJBOLJI DRUG:Danilo,Ogi,Boris NAJBOLJA DRUGARICA:Anja Dragojević DA LI SI ZADOVOLJNA SVOJIM IZGLEDOM:Da OM PJEVACH:Michael Jackson OM PJEVACHICA:Demi Lovato OM GRUPA:Jonas Brothers OM PJESMA:He could be the one OM GLUMAC:Zac Efron OM GLUMICA:Demi Lovato OM KNJIGA:Teshko je reći OM SPORT:Badmington OM BOJA:Yellow,pink,blue OM PREDMET:Vroz OM ŽIVOTINJA:Kornjacha OM CHASOPIS:Bravo,OK! OM JELO I PIĆE:Pizza,Cockta BOJA KOSE:Crna BOJA OCHIJU:Smeđe U SLOBODNO VRIJEME JA...Budem na netu DA IMAM CHAROBNI SHTAPIĆ...Puno toga uradila MJESTO NA KOJE BIH OTPUTOVALA/VAO:LA VASH IDOL I UROZ U SVEMU JE...Demi Lovato | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Lexicon | |
| |
| | | | Lexicon | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|