| Shkola Poznatih Dobrodoshli u Shkolu Poznatih!!! Reguj te se i budite redovni!!! Molim vas!!! |
|
| My lexicon:) | |
|
+4*Janel Parish* Nathalia Ramos *Paris Hilton* ~Mary~Kate~Olsen~ 8 posters | Аутор | Порука |
---|
~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 505 Novac : 211$ Registration date : 22.08.2008
| Наслов: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 6:45 pm | |
| Heeeyy its meeeee Upishite mi se swi plsss samo popunite owo ovo je za pocetak bitje josh kasnije.
Neshto za pochetak: Ime: Prezime: Nadimak: Najbolja drugarica: Najbolji drug: Internetski drug,drugarica(najbolji): Omiljena hrana: Pitje: Zaljubljena: U koga: Koliko ga volis: Prijateljstvo ili ljubav: Omiljena sminka: Koliko cesto si na netu? Bez cega ne mozes u zivotu: Najpozeljniji muskarac: Najlepsa zena: Neshtooo za kraj: Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"?? Rad(neki crtezh): Neki stih: Bayyy UNAPRED HVALA swima...wolim vasss
Последњи пут изменио ~Mary~Kate~Olsen~ дана Sat Dec 27, 2008 7:00 pm. изменио укупно 2 пута. | |
| | | *Paris Hilton* Mod
Број порука : 583 Age : 28 Location : na snimanju Novac : 910$ Registration date : 24.08.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 6:52 pm | |
| Neshto za pochetak:CAOOOO Ime:Aleksandra ALI NEMOJTE ME TAKO ZVATI Prezime:Nikolic Nadimak:Sashka,Saki,Van,Saskica........ Najbolja drugarica:Gaga,Aneta........ Najbolji drug:Miljan,Lazar..... Internetski drug,drugarica(najbolji):MK,Demi,Ash,Vann,Vann2...... Omiljena hrana:Meso i pomfrit Pitje:CC Zaljubljena:DAAA U koga:DECAKA Koliko ga volis:JAKO PUNO Prijateljstvo ili ljubav:PRIJATELJSTWO Omiljena sminka:Oriflame Koliko cesto si na netu?SKORO 6 sati dnevno Bez cega ne mozes u zivotu:KOMPA I MOBA Najpozeljniji muskarac:Zac Efron Najlepsa zena:Vnn,Ash,Jess Neshtooo za kraj:KISS OBO Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"??DA(samo sto sam sama na takmicenju) Rad(neki crtezh): Neki stih:ja nemam stil nosim sta stignem
Последњи изменио *Paris Hilton* дана Sat Dec 27, 2008 7:02 pm. измењено укупно 1 пута | |
| | | ~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
| Наслов: Re: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 6:58 pm | |
| TnX shto si se upisala...KiSS... samo sam dodala josh owo :love1: Rad(neki crtezh): Neki stih: | |
| | | Nathalia Ramos Mod
Број порука : 499 Age : 29 Location : Somewere Novac : 1066$ Registration date : 29.08.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 9:43 pm | |
| Neshto za pochetak:heLLo Ime:Berina Prezime:Imamovic Nadimak:Bera,Becca,ŽiŽa,Kelja i jos njih 1000 Najbolja drugarica:Mimica,Nadja,Fata,Nina i Ana Najbolji drug:Bapo,Kuna,Seman,Sarac,Chosa,Chusta,Muki Internetski drug,drugarica(najbolji):Ana,Paris,Demi,Nessa,Jess,Lenche,Dunja..... Omiljena hrana:Lazanje i Pizza Pitje:topla cokolada i ledeni caj Zaljubljena:da U koga:Baltu Koliko ga volis:99 % Prijateljstvo ili ljubav:Prijateljstvo Omiljena sminka:Sjaj... xD Koliko cesto si na netu? svaki dan po oko 8 sati Bez cega ne mozes u zivotu:Prijatelja Najpozeljniji muskarac:hm..Ma joj nezz Najlepsa zena:sve su lepe Neshtooo za kraj:Ljubim te i vojim :kjb: Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"?? Daaa Rad(neki crtezh): Neki stih: Nemoj plakati ti si jedno predivno bice svaka tvoja suza i mene se tice svaka tvoja suza i mene boli jer ja sam frendica koja te puno voli..xD | |
| Наслов: Re: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 10:16 pm | |
| | |
| | | Nathalia Ramos Mod
Број порука : 499 Age : 29 Location : Somewere Novac : 1066$ Registration date : 29.08.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sat Dec 27, 2008 10:18 pm | |
| Nista upisi se i ti u moj :love1: | |
| | | *Janel Parish* Postajesh prava faca
Број порука : 247 Age : 29 Location : nzm....werowatno u L.A.-u....:D Novac : 680$ Registration date : 20.12.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sun Dec 28, 2008 12:13 am | |
| Neshto za pochetak:hayyy!!! Ime:Marina (nemojte me tako zwati!) Prezime:Trifunowitj Nadimak:Makitza (nemojte me ni owako zwati!!!) Najbolja drugarica:Neda,Marija Najbolji drug:Pera Internetski drug,drugarica(najbolji):Demi Lovato (sa owog 4uma),Mary Kate (sa owog 4uma),Selena Gomez (sa owog foruma) i Paris Hilton (sa owog 4uma) Omiljena hrana:Shpagete i pizza...mmm..... Pitje:Cola Zaljubljena:Narawno U koga:Zar je to bitno???? Koliko ga volis:OBOZAWAM GAAAA!!!!**** <3<3<3<3<3<3 Prijateljstvo ili ljubav:ajoj.....teshko pitanje.....i jedno i drugo!!!!lol Omiljena sminka:max factor Koliko cesto si na netu?Swaki boziji dan!!!!xexe...... Bez cega ne mozes u zivotu:bez kompa,TW-a,mp4 plejera i mog cenjenog fona!!!!<3 Najpozeljniji muskarac:Pa moja simpa,narawno!!!!xexe! Najlepsa zena:Jessica Alba<Dulce Maria i ja narawno!!!(rekla sam wam da sam nartzis!!!) Neshtooo za kraj:tjaooo!!!<3<3<3 Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"??Da,narawno!!!bash je eextra!! Rad(neki crtezh): Neki stih:mushkartzi su snaga,mushkartzi su motj,mushkartzi su samo za jednu notj!!Za jednu notj i nishta wishe,mi smo gadure,al nas je wishe!!! Bayyy | |
| Наслов: Re: My lexicon:) Sun Dec 28, 2008 12:18 am | |
| | |
| | | *Kristen Stewart* Svi su odlepili za tobom
Број порука : 347 Age : 28 Location : Sa Demi na snimanju Cindarela story ja glumim Demi gleda!:D Novac : 255$ Registration date : 18.11.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sun Dec 28, 2008 12:36 am | |
| Neshto za pochetak:Hi! Ime:Aneta Prezime:Krivokapić Nadimak:Anchi Najbolja drugarica:Ivana Vujachić Najbolji drug:Vuk Internetski drug,drugarica(najbolji):Imam ih puno,pishe u potpisu Omiljena hrana:Pizza Pitje:Kisela voda Zaljubljena:Ne U koga:Ne Koliko ga volis:Ne Prijateljstvo ili ljubav:Prijateljstvo Omiljena sminka:Nemam,ne shminkam se! Koliko cesto si na netu?Puuuuuuuuno! Bez cega ne mozes u zivotu:Porodice! Najpozeljniji muskarac:Nemam pojma Najlepsa zena:Moja mama i sestra Neshtooo za kraj:By,by dođi na chaj! Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"??Da Rad(neki crtezh): Neki stih: Kakva je ljubav? Kažu ne poznaje granice, ali granici snovima i javom. Kažu nežna je, no prolazi kroz teške trenutke. Kažu hrabra je, no nikad dovoljno. Kažu obavijena osecajima, tako bezosecajno. Kažu topla je, a hladnoca je sve što dotaknem. Kažu a lažu. Poznajem Prijatelja koji mi je pokazao kakva je ljubav. Ona je vecna i ja mu verujem. | |
| | | Leighton Meester Admin
Број порука : 937 Age : 29 Novac : 12300$ Registration date : 01.08.2008
| Наслов: Re: My lexicon:) Sun Dec 28, 2008 12:43 am | |
| Neshto za pochetak:Caossssss Ime:Ana Prezime:Gajic Nadimak:Anchi Najbolja drugarica:Natasxa,Stasxa,Sara,Sneza i Maja Najbolji drug:Wlada,Filip,Sxwedjanin Internetski drug,drugarica(najbolji):Moje najdraze lujke[sa CS-a] i narawno Becca,Nessa tj Jess,Demi,Selena,Dul,Miley onda sa drugix 4uma Nadja,Sunchi,Stefy,Ana..itd itd Omiljena hrana:Nzm Pitje:Cola,Sprite,Pink up,GUarana Zaljubljena:axam U koga:u Marka Koliko ga volis:punoooooo Prijateljstvo ili ljubav:prijateljstwo Omiljena sminka:nzmmm Koliko cesto si na netu?po ceo dan Bez cega ne mozes u zivotu:prijatelja i roditelja Najpozeljniji muskarac:Jesse Metcafle Najlepsa zena:Ashley Tisdale,Jessica Alba Neshtooo za kraj:bye-bye Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"??axam,basx je cool Rad(neki crtezh): Neki stih: Hvala ti za radost i smeh, Hvala ti za svaki skriveni greh, Hvala ti za rec sto ih suza brise, jer takav se prijatelj ne nalazi nikad vise MWAAAAAAA | |
| Наслов: Re: My lexicon:) Sun Dec 28, 2008 12:52 am | |
| hvaja prelepo je....mwaaaaa | |
| | | Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: Re: My lexicon:) Wed Jan 14, 2009 4:16 pm | |
| Nesto za pocetak:Volam teeeeeeeeee!!!!!!! Ime:Andjelija Prezime:Rosic Nadimak:Andja Najbolja drugarica:Ljilja i Ana Najbolji drug:Nikola i Ivan Internetski drug,drugarica(najbolji):rebeldegirl(anahi),Vanessa,Paris,Becca,demi,selena,Dul.... Omiljena hrana:pizza,spagete,pomfrit.... Pice:coca-cola,sok od jabuke....... Zaljubljena:Da U koga:U druga iz odeljenja Koliko ga volis:punooooooooooooo!!!!! Prijateljstvo ili ljubav:prijateljstvo Omiljena sminka:najvise volim kreon i sjaj,a i senke Koliko si cesto na netu:po ceo dannnn!!!! Bez cega ne mozes u zivotu:porodice i prijatelja Najpozeljniji muskarac:Sajko i Poncho najpozeljnija zena:ashley,Vanessa,anahi i Dulce Maria Nesto za kraj:Cao!!!!!!! da li ti se svidja takmicenje zimske carolije:DA Neki rad ili crtez:Nemam sad,ali cu ti ostaviti smajlije:
:dsfsdfsd: :13nh: :kjb: :skola: :xixixi: Neki stih: Evo vise cu ih napisati(obozavam stihove): - Doci cu ti nocas na krilima sna, Nista necu reci, Znaces da sam ja. Ljubicu te nezno Usred tamne noci, Hoces biti srecna Kad otvoris noci? -Nemoj voleti nekog ko ne zeli da te shvati, nemoj traziti nekog ko nece da se vrati, nemoj olakati,suze kvare smeh, ali voli mene,jer ja cu te voleti ZAUVEK!!!!!!! - Zapamti za 2009 godinu Zivot je kratak,preksi pravila brzo oprastaj,ljubi polako, voli iskreno,smej se nekontrolisano, i nemoj se kajati za bilo stra sto ti mami osmeh na lice!!!!!! :xixixi: | |
| | | m_!_@ Admin
Број порука : 1569 Age : 30 Location : in elite way school Novac : 12185$ Registration date : 06.02.2009
| Наслов: Re: My lexicon:) Tue Feb 24, 2009 11:23 pm | |
| Neshto za pochetak:ej... Ime:mia Prezime: Nadimakmia: Najbolja drugarica:ma ima ih Najbolji drug:uf ima ih Internetski drug,drugarica(najbolji):angie,sladja,jedna dul,....jellena,cmi,itd, Omiljena hrana: Pitje: Zaljubljena:da U koga:u jednog mawog swtkisa Koliko ga volis:pa jedno 3 mjeseca Prijateljstvo ili ljubav:ljubav Omiljena sminka:miss sporty maskare sjenke i sjajevi Koliko cesto si na netu?every day Bez cega ne mozes u zivotu:svog labela Najpozeljniji muskarac:c.ronaldo Najlepsa zena:e jbg Neshtooo za kraj:caos mwaaa Dali ti se svidja takmicenje "Zimske carolije"??sta je to? Rad(neki crtezh): Neki stih: kad budes mama i gurala kolica seti se svojih br.1 FRENDICA!!!<3 | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: My lexicon:) | |
| |
| | | | My lexicon:) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |
|