| ** LeKsIkOn ** | |
|
+7sweety Nathalia Ramos *Paris Hilton* Leighton Meester *Janel Parish* ~Mary~Kate~Olsen~ *Kristen Stewart* 11 posters |
Аутор | Порука |
---|
*Kristen Stewart* Svi su odlepili za tobom
Број порука : 347 Age : 28 Location : Sa Demi na snimanju Cindarela story ja glumim Demi gleda!:D Novac : 255$ Registration date : 18.11.2008
| Наслов: ** LeKsIkOn ** Sat Dec 27, 2008 4:42 pm | |
| | |
|
| |
~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 505 Novac : 211$ Registration date : 22.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sat Dec 27, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
*Janel Parish* Postajesh prava faca
Број порука : 247 Age : 29 Location : nzm....werowatno u L.A.-u....:D Novac : 680$ Registration date : 20.12.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sat Dec 27, 2008 6:16 pm | |
| - ~Mary~Kate~Olsen~ ::
- A gde su pitanja????
| |
|
| |
Leighton Meester Admin
Број порука : 937 Age : 29 Novac : 12300$ Registration date : 01.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sat Dec 27, 2008 6:31 pm | |
| - Dulce Maria:) ::
- ~Mary~Kate~Olsen~ ::
- A gde su pitanja????
| |
|
| |
*Paris Hilton* Mod
Број порука : 583 Age : 28 Location : na snimanju Novac : 910$ Registration date : 24.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sat Dec 27, 2008 6:38 pm | |
| - *Ashley Tisdale* ::
- Dulce Maria:) ::
- ~Mary~Kate~Olsen~ ::
- A gde su pitanja????
| |
|
| |
Број порука : 347 Age : 28 Location : Sa Demi na snimanju Cindarela story ja glumim Demi gleda!:D Novac : 255$ Registration date : 18.11.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 12:26 am | |
| Ime? Prezima? Datum rođenja? Mesto rođenja? Hobi? Omiljeno jelo? Omiljeno piće? Omiljena pevachica? Omiljen pevach? Omiljen glumac? Omiljena glumica? Omiljen film? Omiljena pesma? Omiljena grupa? Da li si zaljubljen/a? Mesto gde bi voleo/la da živish? Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic! | |
|
| |
~Mary~Kate~Olsen~ Mega-ZVEZDA svetske scene
Број порука : 505 Novac : 211$ Registration date : 22.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 12:37 am | |
|
Последњи изменио ~Mary~Kate~Olsen~ дана Tue Jul 28, 2009 4:21 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
| |
| |
Leighton Meester Admin
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 12:48 am | |
| Ime-Ana Prezime-Gajic Datum rođenja-4.11.1995 Mesto rođenja-Beograd Hobi-/ Omiljeno jelo-nzm Omiljeno piće-Cola,Sprite,Pink up.. Omiljena pevachica-Ash Omiljen pevach-/ Omiljen glumac-/ Omiljena glumica-Ash i Nessa Omiljen film-HSM Omiljena pesma-Womanizer,Fabulous..itd itd Omiljena grupa-Jonas Da li si zaljubljen/a-da Mesto gde bi voleo/la da živish-nzmmm Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete!-joj mrzi me sad da postawljam,sutra tju I ako ima mogućnost neki stih ili vic! Vic - Dopisuju se dve plavuše SMS-om. Pita jedna: • Hoćemo li na kafu? Stiže odgovor: • Nemam para na računu da ti odgovorim. Stix - jednog volim drugi mi simpatican jednog zelim drugog zezam jednog sanjam drugog mucim jedan pije drugi me cjeni jedan ne pokusava drugi je uvjek tu jedan me voli drugi bi mi dao sve jedan obecava drugi ispunjava jedan je prvi drugom ni sansu ne dam jedan je daleko drugi je blizu jedan me neshvata drugi pokusava jedan me gubi al drugi ne dobija... AMA NI PRVOM NI DRUGOM NI DESETOM NEMA SANSE KOD MENE!! =) mwaaaaaaaa | |
|
| |
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 2:27 am | |
| Hvala!BB Ali stavi sliku jer hoću da je stavim u potpis! | |
|
| |
*Janel Parish* Postajesh prava faca
Број порука : 247 Age : 29 Location : nzm....werowatno u L.A.-u....:D Novac : 680$ Registration date : 20.12.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 1:57 pm | |
| Ime?Marina Prezima?Trifunowitj Datum rođenja?8.3.1997. Mesto rođenja?Shabatz Hobi?Slushanje mjuze,surfowanje po netu,prowodjenje wremena s drugaritzama.... Omiljeno jelo?Pizza i shpagete Omiljeno piće?Cola Omiljena pevachica?Dulce Maria Omiljen pevach?Ucker Omiljen glumac?Ucker Omiljena glumica?Dulce Maria Omiljen film?Anakonda Omiljena pesma?No pares Omiljena grupa?RBD Da li si zaljubljen/a?axa Mesto gde bi voleo/la da živish?Los Angeles ili New York Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic!Mushkartzi su snaga,mushkartzi su motj,mushkartzi su samo za jednu notj,za jednu notj i nishta wishe,mi smo gadure al nas je wshe!!! | |
|
| |
Nathalia Ramos Mod
Број порука : 499 Age : 29 Location : Somewere Novac : 1066$ Registration date : 29.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 3:53 pm | |
| Ime?Berina Prezima?Imamovic Datum rođenja?16.03.1995 Mesto rođenja?Porodiliste Hobi?Net i hodanje s prijatejima Omiljeno jelo?Lazanje Omiljeno piće?ledeni caj Omiljena pevachica?Ana,Nina,Sonja i Milica(buduce zwezde) Omiljen pevach?Sajko,Wuki,Igor,Alex,Pidza,Djordje i Adnan(buduce zwezde) Omiljen glumac?Zac i Corbin Blue Omiljena glumica?Ash,Nessa Omiljen film?HSM,Bez vesla,Camp rock.... Omiljena pesma?Himna akademije,tridesete,princeza,kad sanjamo,Marina,We are the sampions,joj ima ihhh Omiljena grupa?PSD,BEP,You2,Beatles.... Da li si zaljubljen/a?da Mesto gde bi voleo/la da živish?Beograd Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic! Stoji Mujo na uglu ceste a odozgo dolazi Suljo i gura bure.. Pita ga Mujo sto ce ti to bure Suljo:Ma nosim mokracu doktorima na analizu Nakon nekog vremena vraca se Suljo i opet gura bure Mujo:Pa sto ce ti sad to bure Suljo:Pa rekli mi da imam serece u mokraci pa mi je zao bacit.. i stih Neoj plakati ti si jedno predivno bice svaka tvoja suza i mene se tice svaka tvoja suza i mene boli jer ja sam rendica koja te PUNOO voli | |
|
| |
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 5:08 pm | |
| Hvaja! | |
|
| |
Nathalia Ramos Mod
Број порука : 499 Age : 29 Location : Somewere Novac : 1066$ Registration date : 29.08.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Dec 28, 2008 6:59 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
Leighton Meester Admin
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Wed Dec 31, 2008 10:52 pm | |
| joj da ja zaborawila xD ewo sad tju da ti naprawim sa Selenicom | |
|
| |
sweety Polaznik Shkole Slavnih
Број порука : 48 Age : 29 Location : swugde uz Adrianu!!! Novac : 100$ Registration date : 21.12.2008
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sun Jan 04, 2009 5:23 pm | |
| Ime?Neda Prezima?Babitj Datum rođenja?23.04.1997. Mesto rođenja?Shabatz Hobi?slusanje muzike Omiljeno jelo?shpagete Omiljeno piće?cola,ledeni chaj Omiljena pevachica?Rihanna Omiljen pevach?chris brown Omiljen glumac?nikola djurichko Omiljena glumica?jessica alba Omiljen film?anakonda,titanik.... Omiljena pesma?sada znam,hot'n'cold Omiljena grupa?frka Da li si zaljubljen/a?axa Mesto gde bi voleo/la da živish?los angeles[bewerly hils] Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic! Idu dwe igle ulitzom i wide jezha,te tje jedna drugoj:"jao widi zurka"!!!!! STIH Ljubaw je jaka,al nije za djaka ona ga muchi ne moze da uchi!LOL | |
|
| |
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Thu Jan 08, 2009 11:21 am | |
| Jooooooooooooooooj hvala ti puuuuno! | |
|
| |
Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Tue Jan 13, 2009 11:43 pm | |
| Ime:Andjelija(Andja) Prezime:Rosic datum rodjenja:13.4.1995. Mesto rodjenja:Sabac Hobi:posecivanje ovog foruma ,pevanje omiljeno jelo:pizza,spagete omiljeno pice:sok od jabuke,coca-cola... Omiljena pevacica:Anahi,Avril,Beatriz Luengo,Demi Lovato........ Omiljeni pevac:Poncho omiljeni glumac:Poncho Omiljena glumica:Beatriz,Anahi........... Omiljeni film:HSM i iz sveg srca... Omiljena pesma:Save me,Why not,no pares........... Omiljena grupa:RBD,HSM i camp rock....... zaljubljena?:DA Mesto gde bih volela da zivis:Mexico Nemam rad,ali da cu ti smajli STIH: Kad bi prijatelji imali etiketu,na tvojoj bi pisalo: -100% posebna -boja vesela -vrednost-neprocenjiva -made in-my hearth cuvati od-svega -voleti-do neba NAJBOLJA SI!!!!!!!!!1 :love1: | |
|
| |
Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Tue Jan 13, 2009 11:46 pm | |
| Joj zaboravila sam vic: Sretnu se dva pijanca i pocnu razgovor: -Brate,pijes li? -Pijem brate,a ti? -I ja pijem. -A zbog cega pijes? -Ne znam.Hik.Neko pije od radosti,hik,hik,neko od tuge,a ja hik pijem od rane zore!!!!!!!! :xixixi: | |
|
| |
Selena Redovni uchenik
Број порука : 74 Age : 30 Novac : 100$ Registration date : 02.02.2009
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Wed Feb 04, 2009 9:30 pm | |
| Ime? Selena Prezima? Mitrovic Datum rođenja? 05.02.1994. Mesto rođenja? beograd Hobi? Swusanje muzikitze, gledanje filmowa, pewanje, shoping, flertowanje... hihihi Omiljeno jelo? Shpagetti Omiljeno piće? Wiker (liker) Omiljena pevachica? PARIS HILTON!!! Omiljen pevach? Jao bwe... Pa Akon mozda... Omiljen glumac? / Omiljena glumica? PAris Hilton i Pamela Anderson! Omiljen film? The Hottie and the Nottie, Pledge This!. 1 Night In Paris, Repo! the Genetic Opera i ostali od Paris... Omiljena pesma? Stars are blind Omiljena grupa? / Da li si zaljubljen/a? Jesam Mesto gde bi voleo/la da živish? Kod Paris! Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic! Sta se dobije kad se ispresiuje pirocanac? Stedna knjizica... xiiiiiixixixix.... | |
|
| |
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Wed Feb 04, 2009 10:28 pm | |
| Xvala a Kristin Cavallari i volela bih da je sa Kirsten! | |
|
| |
Slavisa Polaznik Shkole Slavnih
Број порука : 41 Age : 32 Novac : 100$ Registration date : 02.02.2009
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Thu Feb 05, 2009 1:02 am | |
| Ime: Slavisa Prezime: Djordjevic Datum rođenja? 13.09.1992. Mesto rođenja: Nis Hobi: basket, fuca, kladionica Omiljeno jelo: suljpa Omiljeno piće: pivo Omiljena pevachica: Indira, Seka, Tina i Luisana Lopilato! xexe Omiljen pevach:: Aca Lukas i fifti! Omiljen glumac: Vin Dizel Omiljena glumica: Dzesika Alba Omiljen film: XXX, Umri Muski 4 Omiljena pesma: Trenutno Bajpas od Ace Lukasa Omiljena grupa: Amadeus bend Da li si zaljubljen/a: uvek... u Paris Hilton! xexexe Mesto gde bi voleo/la da živish: u Ameriku Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hocete! ma ne treba... I ako ima mogućnost neki stih ili vic: Cak Noris je izuo Cipelitje | |
|
| |
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Thu Feb 05, 2009 3:31 pm | |
| Xvala a vidim da ti se sviđa Paris Hilton a to je Sashkla | |
|
| |
m_!_@ Admin
Број порука : 1569 Age : 30 Location : in elite way school Novac : 12185$ Registration date : 06.02.2009
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** Sat Feb 14, 2009 12:41 am | |
| Ime?MIA Prezima?..... Datum rođenja?19.03. Mesto rođenja?srbija Hobi?sve Omiljeno jelo?sve Omiljeno piće?sve Omiljena pevachica?cami Omiljen pevach?benja Omiljen glumac?benja Omiljena glumica?cami Omiljen film?4 caminos Omiljena pesma?ma ima ih Omiljena grupa?ERREWAY Da li si zaljubljen/a?da Mesto gde bi voleo/la da živish?argentina Neki rad iz Photo shopa ili Photo scapea a ako nemate odakle hoćete! I ako ima mogućnost neki stih ili vic!Što radi plavuša kad čvrsto drži ruke preko ušiju? -Pokušava zadržati misao. | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: ** LeKsIkOn ** | |
| |
|
| |
| ** LeKsIkOn ** | |
|