| ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Wed Jan 14, 2009 2:38 pm | |
| Pa evo ga i moj leksikon,dodjite i upisite se!!!!!!! Pitanja: Ime i prezime: Razred: Naziv skole,mesto: Datum rodjenja,horoskopski znak: Hobi: Omiljeni cvet,parfem: Omiljena knjiga,pisac: Moj idol: Omiljeni pevac,pevacica: Omiljeni glumac,glumica: Omiljeni sportista,sportiskinja: Hit pesma: Hit film: Najveca zelja: Koji ti je moto: Neki stih za mene ili vic: Neki smajli za mene(moze i nekoliko): Nesto za kraj: To su pitanja,nadam se da vas nisam namucila!!!!!!!!! :kjb: | |
|
| |
Leighton Meester Admin
Број порука : 937 Age : 29 Novac : 12300$ Registration date : 01.08.2008
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Wed Jan 14, 2009 5:36 pm | |
| Ime i prezime: Ana Gajic Razred: VII Naziv skole,mesto: Baric [kod Obrenowca] , "14. oktobar" Datum rodjenja,horoskopski znak:4.11.1995. , sxkorpija Hobi:nemam Omiljeni cvet,parfem:Ruza,B.U. Omiljena knjiga,pisac:"Melem za tinejdzersku dusxu" Moj idol:Ashley Tisdale Omiljeni pevac,pevacica:Ashley,Nessa,Britney.. Omiljeni glumac,glumica:Ash,Nessa Omiljeni sportista,sportiskinja:Maurisio Molina Hit pesma:Womanizer,Now you're gone Hit film:HSM Najveca zelja:Da upoznam naj frendice sa neta Koji ti je moto:Sxta god da se desi,uwek nastawi dalje,ne okretji se nazad,jer ziwot sluzi da bismo ucili na swojim gresxkama Neki stih za mene ili vic: Posxto je Srpska nowa godina ewo owaj Nek ti ziwot bude kao najsjajnija zwezda u kome za tugu nikad nema mesta neka jawa bude ostwarenje snowa uz najlepsxe zelje SRETJNA TI SRPSKA GODINA NOWA! Neki smajli za mene(moze i nekoliko): :love1: :dsfsdfsd: :13ygo: :kjb: Nesto za kraj: Mwaaaaaaa | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Wed Jan 14, 2009 5:39 pm | |
| Hvala ti punoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!i ja tebe volim!!! | |
|
| |
*Janel Parish* Postajesh prava faca
Број порука : 247 Age : 29 Location : nzm....werowatno u L.A.-u....:D Novac : 680$ Registration date : 20.12.2008
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Fri Jan 16, 2009 1:41 pm | |
| Ime i prezime:Marina Trifunowitj Razred:peti Naziv skole,mesto:Sele Jowanowitj (Jewrem Obrenowitj),Shabatz Datum rodjenja,horoskopski znak:8.3.'97. Ribe Hobi:slushanje muzike Omiljeni cvet,parfem:ruzha,dior i christina aguilera Omiljena knjiga,pisac:Sex i grad Moj idol:Selena Gomez Omiljeni pevac,pevacica:Vanessa Hudgens,Ashley Tisdale Omiljeni glumac,glumica:Vanessa Hudgens,Ashley Tisdale,Selena Gomez,Demi Lovato Omiljeni sportista,sportiskinja:Ana,Jelena i NOwak Hit pesma:I Want It All,Breaking Free Hit film:HSM Najveca zelja:da upoznam najbolje online frenditze!!!nadam se da tje mi se ispuniti!!! Koji ti je moto:Izgubljeno je samo ono chega se ja odreknem!! Neki stih za mene ili vic:joooooooj.......nmg sad da se setim!!! Neki smajli za mene(moze i nekoliko): :love1: :xixixi: :zvezda: :dsfdsf: :kjb: :hjk: :8bdy8o: :13: :13nh: :13ygo: :dsfsdfsd: Nesto za kraj:tjaos!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Fri Jan 16, 2009 2:12 pm | |
| Hvala ti puno!!!!!!!! P.S.Ispunice ti se zelja,mogu ja da ti budem ta drugarica!!!!!!! | |
|
| |
Miley Cyrus Mod
Број порука : 404 Age : 28 Novac : 498$ Registration date : 18.01.2009
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Thu Jan 22, 2009 12:48 pm | |
| Ime i prezime:Dragana Vujacic Razred: sesti Naziv skole,mesto: P. P. Njegos Vrbas Datum rodjenja,horoskopski znak:2.7. 1996. Rak Hobi:kosarka Omiljeni cvet,parfem:Ruza,B.U. Omiljena knjiga,pisac:Povratak na pravi put Moj idol: Eva Longoria, Ashley Olsen Omiljeni pevac,pevacica:Ashley, Miley, ( omiljenog pevaca nemam, zato sto ono ne znaju da pevaju, SALA ) Omiljeni glumac,glumica:Ashley Olsen Omiljeni sportista,sportiskinja:Ajde nek bude Jelena Jankovic, Ana Ivanovic Hit pesma:7 things! I naj. pesma na svetu NOW YOU'RE GONE!( ne verujem da je neko cuo ovu pesmu) Hit film:HSM Najveca zelja:Da konacno upoznam naj drugarice sa foruma!!! Koji ti je moto:Nek se zivi, pa ako prezivi Neki stih za mene ili vic:Ako ti kazu da zivot je bedan, nemoj ih slusati, jer zivot je jedan... Na tom putu osetices sve patnje i boli, al ne odustaj jer imas mene drugaricu koja te *VOLI* Neki smajli za mene(moze i nekoliko):zvezda: :xixixi: :love1: Nesto za kraj: Cossssssssss | |
|
| |
| |
| |
Miley Cyrus Mod
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Thu Jan 22, 2009 9:16 pm | |
| Pa ko je rekao da nisi?! Sto mislis da mi ti nisi naj drugarica?! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Thu Jan 22, 2009 10:15 pm | |
| Pa napisala si da ti je najveca zelja da konacno upoznas naj drugaricu na forumu.Pa zar nisi upoznala(mene)????? | |
|
| |
Miley Cyrus Mod
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! Fri Jan 23, 2009 1:41 am | |
| Da ali mislila sam uzivo da te vidim ! | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! | |
| |
|
| |
| ANDJA(Beatriz Luengo) leksikon-upisite se!!!!!!! | |
|