| ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar | |
|
|
|
Аутор | Порука |
---|
Andja Postajesh prava faca
Број порука : 284 Novac : 100$ Registration date : 12.01.2009
| Наслов: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Tue Jan 13, 2009 11:52 pm | |
| Ovde cu pisati stihove,viceve,pesme poznatih licnosti,price(ljubavne)sve sve ama bas sve!!!!!!!!!!!!!!Dodjite i vi,pa ubacite nesto!!!!!!!!1 | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Tue Jan 13, 2009 11:57 pm | |
| STIHOVI: 1)Ako umre ljubav umiru i snovi ni camac bez vode ne moze da plovi! Ko nebo bez sunca ko mesec bez noci ni ja bez tebe znam da necu moci!!! 2)U tihoj noci dok oganj gori semu se nekog ko te voli. Seti se mene neces se kajati jer nase prijateljstvo zauvek ce trajati!!! 3)Tiho se sliva suza, srce sve jace steze to je rastanak dvoje koji od sudbine beze!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 12:00 am | |
| VIC:Vozi Lala kamion.Na putu ga zaustavi andjeo i rece mu: -Povezi me,jer sam ja tvoj andjeo cuvar,stiticu te od svake nesrece! na to ce Lala: -je li?a gde si bio kad sam se zenio?! :xixixi: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 1:24 pm | |
| Evo malo o poznatim licnostima: Ovaj put AVRIL LAVIGNE: U zadnje vreme Avril je srecna i zadovoljna sobom,sto se odrazava na njen izgled!!Lepsa je nego ikad,uziva raduje se i smeje se po ceo dan.Opsesija su joj pisanje pesmami komponovanje.avril je uspesna,mlada,lepai zbog toga ima dosta privilegija u kojima uziva.Jedino sto mrzi jeste to sto nema privatnost! Obozava momke sa gitarom,a odmah otkaci momka koji joj kaze da ce je pozvati,a to ne uradi!Tvrdi da je osnova za svaku vezu iskrenost i samo iskrenost!!!Ona je upravo takva i zbog toga je jako ponosna!!!!!!!!! P.S.Bice jos!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 2:28 pm | |
| Evo jos jedna poznata licnost: DULCE MARIA: Dulce Maria je rodjena 6.12.1985 godine.Strelac je u horoskopu.Svetsku slavu je postigla u seriji i grupi RBD(pre toga je bila u raznim serijama kao sto je clase406 i grupama kao sto je jeans)!!!U slobodno vreme voli da pise poeziju,peva i plese.Izdala je prvu knjigu Dulce Amargo,cime je ispunila svoj san.u ovoj knjizi upoznajemo dulce kao obicnu devojku,koja se raduje,smeje i place!!!!!Hobibi joj je sakupljanje plisanih igracaka.Da bi je momci osvojili moraju da budu iskreni,pazljivi i romanticni!!!Kada bi bila neka zivotinja volela bi da bude macka.Kaze da joj je to omiljena zivotinja,posto je pametna i nezavisna,a pre svega umiljata!!Da je neka istorijska licnost onda bi bila Kleopatra. -Kleopatra je kako kazu bila veoma lepa,obrazovana zena,koja je sledila svoja osecanja-navodi Dulce!!!!!!!!!!! :pismo: Sad malo stihova: 1)Kad posle dugih leta procitas ovaj stih kroz tebe ce proci plamen tih. Gde cu ja tada biti to zna Bog, al uvek cu se secati tebe, najlepseg andjela mog!!!! 2)tesko je mrzeti nekog kome si srce dao. tesko je krenuti napred kad si vec jednom stao. Tesko je proci kraj nekog, ko mi je bio sve. Tesko je voleti, a reci ne!!!!!!! Jedan vic: Pirocanac skida tapete. Ulazi komsija u stan i videvsi sta ovaj radi,zaprepasceno kaze: -Menjas tapete?!Pa,jesi li ti normalan,znas li ti koliko ce to da kosta?! -Ne,ne menjam ja tapete nego se selim!!!!!! :xixixi: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 3:53 pm | |
| Jos jedna poznata licnost: VANESSA HUDGENS!!!!
Vanessa,preslatka devojka andjeoskog lica,rodjena je 14. decembra 1988 godine u znaku Strelca.Ona je veoma popularna pevacica i glumica!!!Slavu je postigla u HSM,ali je pocela da se samostalno bavi muzikom.U privatnom zivotu je obicna,kao i sve njene vrsnjakinje!Voli da izlazi,voli picu i obozava cokoladu(sve pare trosi na to).Bez mobilnog telefona ne moze da zivi,cim ustane hvata se za njega.Kaze da joj slava prija,ali je i obavezuje i opterecuje!!! Nedavno je zavrsila snimanje filma Rock On gde se pojavila pored nekih poznatih imena.Igrala je i u dosta serija..... Vanesina ljubav je Zac Efron,takodje glumac.Njih dvoje vaze za najsladji par holivuda.Zajedno su prozivli mnoge lepe stvari,ali i skandale,raskide i suze!!!Veza je i pored toga opstala. Vanessi je jako vazno da sacuva svoje JA i da bude sasvim zadovoljna.IMA USPEHA U tome!!!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 7:17 pm | |
| STIHOVI: - tesko je kad kise dusu lome Kad hoces da pricas A nemas kome Kad se uzalud U samoci molis A nisi potred onog Koga iskreno volis - Sta da mu sapnem Sta da mu pisem Kada ga volim Koliko disem!!!!!! - Kada se probudis pogledaj kroz prozor mozda ce ti biti zao Sto ti nisi zivot moj!!!!!!! -Da li me volis? da li me sanjas? Ja Boga molim Da mi dodjes u san I u tamnoj noci Budes moj plavi dan!!!!!!!!! :love1: EVO MALO SMAJLIJA: :8bdy8o: :zvezda: :njama: :hrana: :focl: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 11:17 pm | |
| Evo 2 zanimljivosti: - ASHLEY TISDALE Obozava cipele.Jednom je kupila vise razlicitih modela.Kada je njena mam dosla kuci,pomislila je da su joj dosle drugarice.Medjutim to su bile samo njene nove cipele.novih 6 pari...... - PARIS HILTON mnogi misle da je glupa posto je plavusa.Medjutim ona je daleko od junakinje iz viceva o plavusama.Veoma je pametna i snalazljiva!!! :skola: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Wed Jan 14, 2009 11:22 pm | |
| Evo jos jedna poznata licnost:
DEMI LOVATO: Puno ime ove preslatke devojke je Demetria Devonne Lovato.Rodjena je 20.8.1992 godine u Dalasu/Texas. Postigla je slavu,sa glavnom ulogom u filmu Camp rock,u kojem takodje glume i Jonas Brothers.Takodje je glumila sa najboljom drugaricom Selenom Gomez u Americkoj seriji za decu Barney y friends. Mnogi takodje navode da je Demi veoma cool,druzeljubiva osoba.Veoma je snalazljiva i lako se uklapa u svako drustvo!Zato ima velike sanse za uspeh!!!!!!!!!! :BRAVO: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 1:11 pm | |
| Jedna divna pesma za vas: Zalutaj nocas u moje snove nek se svetiljka srece upali donesi ljubavne zvezde i u mom srcu vatru zapali. Podeli samnom oblacak beli zamrsi moju crnu kosu spusti mi na usne poljubac slatki i sa njim ispi do jutra rosu. A kad mi sunce sobu pozlati nasmejan novi nastupi dan tuga ce moju stvarnost da boji sto ces mi uvek ostati san!!!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 2:34 pm | |
| PRIJATELJSTVO JE PLAMEN KOJI GORI I KAD SE UGASI PECE I BOLI A ZATO SAM SA TOBOM DA ME ZIVOT NE BI BOLEO!!!!!!! :dsfsdfsd: :lol!: :xixixi: :zvezda: :13ygo: ZA ANDJU OD LJILJE!!!!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 2:48 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 3:06 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 3:09 pm | |
| Stihovi: Ja volim tvoje oci Ja volim njihov sjaj ja volim samo njega i nikoga vise,znas!!!!!! Ova noc je posebna Ima cudesne moci Mislicu na njega Mozda ce mi doci!!!!!
Nemirne noci U ceznju me vuku Jer je prazno mesto Na mome jastuku!!!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 3:13 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 3:32 pm | |
| Evo jedna poznata grupa: PUSSYCAT DOLLS
Ovu grupu cine Nicole Scherzinger,Kimberly Wyatt,Melody Thornton,Ashley Roberts,Jessica Sutta.
Kratke biografije: -Nicole-rodjena je 29 juna 1978 i u horoskopu je rak.Rodjena je na Honoluluu,na havajima.Otac joj je Filipinac,a majka havajsko-ruskog porekla.clan benda je od 2003..Omiljena boja joj je crvena,hrana buritosi.U slobodno vreme vezba do besvesti i kaze da ne moze da zamisli dan bez teretane. - Kimberly-je rodjena 4 februara 1982 godine i u horoskopu je vodolija.Rodjena je u Mizuriji,otac joj je bio kamiondzija pa su ona i mama stalno putovale sa njim.clan je grupe od 2001.Omiljena boja joj je zelena,a jede iskljucivo vegetarijansku hranu.U slobodno vreme izlazi sa ekipom i seta se po prirodi!!! - Melody je rodjena 28 septembra 1984 i u horoskopu je vaga.Rodjena je u Americi,a mama joj je Meksikamka,a tata Afrikanac.Clan je benda od 2003.Omiljena joj je boja roze,omiljenahrana pizza.u slobodno vreme obozava dase igra sa svojom kucom. :focl: - Ashley je rodjena 14 septembra 1981,a u horoskopu je devica.Rodjena je u Arizoni,otac joj je bio bubnajr.Clan je benda od 2001.Omiljena boja joj je plava,omiljena hrana joj je pomfrit i ne moze da zivi bez cokolade.u slobodno vreme voli da sedne i gleda tv,uzme brdo kokica i jede ili da caska sa drugaricom preko telefona. :xixixi: -Jessica je rodjena 15 maja 1982 i u horoskopu je bik.Rodjena je u Majamiju,na Floridi i rusko-poljsko-irskog porekla jeClan je benda od 2002 godine.Omiljena boja joj je plava,a obozava picu.Najvise voli da se zavali u fotelju i cita debele knjige!!!!! :knjiga: .
| |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 10:38 pm | |
| Malo stihova: -Prolece je,sve mirise, a ti samnom nisi vise, Sada imam ljubav staru, spava u mom spomenaru!!!!!!!! -Zasto si mi rekla ne i otisla ko zna gde, Ja te volim kao Boga, a sto imam sad od toga. -Volim jednog decka kao zivot svoj, sve sto imam dala bih, da je samo moj. -Ponekad se nesto vraca, kao lasta u prolece ali nase djacko doba, vratiti se nikad nece!!!! Evo malo divnih smajlija(obozavam ih): :dsfsdfsd: :13nh: :skola: :focl: :da: :hvala: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 10:44 pm | |
| Jos malo stihova:
-Idi,kad tako zelis za tobom plakati necu zelim ti samo radost zelim ti samo srecu!!! -Na prvom ispitu ljubavi sa tobom ja sam pala ali mi nije zao voli te tvoja mala!!!!!!! -Sladak si mi kao kolac sladak si mi kao med, al sta vredi,prema meni, ti si hladan kao led!!!! Padale su tople,letnje kise, kada si rekao:Ne volim te vise Padaju opet tople letnje kise, a ja te jos volim, na svetu najvise!!! :love1: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 10:55 pm | |
| Jedan sasavi stih: Ovo je mis,dobar mis,nacin mis,da mis,ti mis,mislis mis,na mis,mene mis na dva mis minuta.Sad procitaj poruku bez reci MIS!!!!!!!!! :xixixi: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 11:06 pm | |
| Stihovi: Nek te moj poljubac dotakne preko ovih slova, da na trenutak budem deo tvojih snova! Nek ti sva sreca sja, a razlog,ako dozvolis, nek ti budem ja!!!!!!! -Ti si malo slatko mace, sa slatkim sapicama, malim okicama, i malom slatkom njuskom.. steta samo sto imas buve!!!!! :love1: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 11:09 pm | |
| Cao medeni!!!Mogu li dobiti rezervni kljuc tvog srca?!? da vidim za koga ono kuca, da mu pocupam sve arterije i vene ako ne kuca bar sekund za mene!!!!!!!!! :skola: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Thu Jan 15, 2009 11:10 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Fri Jan 16, 2009 1:22 am | |
| Dodajte i vi nesto!!!!!!!!! :kjb: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Fri Jan 16, 2009 12:27 pm | |
| Evo sad sam procitala jedan blam,pa cu ga i napisati: -JASAN POGLED na letnjem raspustu bila sam sa drugaricama na bazenu,i nosila svoj novi kupaci!Dok sam isla do bazena u drecavozutom kupacem,osecala sam se kao zvezda.Ali taj osecaj je nestao kada sam izlazila iz bazena.Naime,kroz kupaci mi se sve videlo!Nisam vise imala drzanje zvezde,nego sam brze-bolje otrcala na svoje mesto i umotala se u peskir!!!!!!!!!!!!!!!! :xixixi: | |
|
| |
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar Fri Jan 16, 2009 7:42 pm | |
| jedan stih: spusti mi na dlan zvezde, nezno tiho pilako i sapni da se ko mi ne ume voleti svako | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar | |
| |
|
| |
| ANDJA(Beatriz Luengo) spomenar | |
|